Home Cerave Hidratantne hijaluronske kreme za lice

Hidratantne hijaluronske kreme za lice

by Ormarija
CeraVe Moisturising Cream
CeraVe Moisturising Cream gusta njega za kožu koja se jako brzo upija i ne ostavlja kožu masnom. Koža je meka i njegovana bez sjaja nakon korištenja kreme. Koža ima zdravi sjaj, a ne mastan trag. Brend CeraVe dolazi iz Amerike i na Notino.hr je dostupan za naručiti u Hrvatsku. Odlučila sam testirati dvije hidratantne kreme koje sadrže hijaluronsku kiselinu, a obje su brenda CeraVe.
Ovo je ujedno i jedna od najprodavanijih krema sa stranice Notino. 
Za cijenu od 110 kn se dobije 340 gr što ju čini odličnim omjerom cijene i kvalitete. Neka vas ne zavara niska cijena, često smo skloni misliti kako je toliko puno kreme za tako malo cijenu nekvalitetna kozmetika, ali baš naprotiv. U ovoj kremi su aktivni sastojci koji dominiraju : hijaluronska kiselina, glicerin i ceramidi. Krema sadrži ceramide koji obnavljaju barijeru kože i hidratiziraju kožu. Ne sadrži parfeme ni ulja. Ako volite da krema ima miris, ovo nije jedna od tih krema. Namijenjena je za suhu i vrlo suhu kožu i za lice i za tijelo. 
Budući da sam ju uzela u velikom pakiranju nisam propuštala namazati i vrat što sam sklona zaboraviti s manjim pakiranjima krema. Bila sam u potrazi za alternativom koja ne košta jako puno, a može stati bok uz bok skupljoj kozmetici, CeraVe je baš takav brend. 
CeraVe Facial Moisturising Lotion 
CeraVe Facial Moisturising Lotion je krema koju sam uzela za noću njegu, budući da na njoj stoji da je za noćnu njegu. Budući da je krema lagane teksture vrlo brzo sam shvatila da je odlična i za dnevnu upotrebu, a i odlična podloga za puder. 
Krema sadrži hijaluronsku kiselinu, niacinamid i tri esencijalna ceramida. Krema umiruje, hidratizira i brzo se upija. Za razliku od prethodno opisane kreme malo je lakša i vrlo brzo se upija. Za ovu kremu ćete morati izdvojiti nešto više novaca, 52 ml koštat će vaš 101 kn. Krema je izuzetno hranjiva, po mom mišljenju pogodna i za dan i za noć, a s ovako kvalitetnim sastojcima vjerujem da se isplati ju isprobati, koristiti i ponovno kupiti. Također kao prethodno opisana krema nema parfema i ne ostavlja mastan trag na licu. 
Hijaluronska njega za kožu 

Nastavite čitati

Leave a Comment