Home black friday Black Friday 2020

Black Friday 2020

by Ormarija

Black Friday je idealna prilika za kupnju božićnih poklona za bližnje i prijatelje. Svoj izbor uvijek baziram na tome što nekom treba i što preferira. Na Notinu sam našla paketiće koji su idealni za poklon.
Izdvojila sam i neke pakete koji su mi na wishlisti i neke isprobano odlične proizvode koji čine idealan izbor za poklon. Donosim vam svoje ideje za poklon i ono što sam ja uzela za sebe iz sekcije poklon paketa, a rado bih takve dobila za poklon i slične bih darivala.

Donosim vam i neke prijedloge koji su mi se svidjeli.

Korres – The Gifting Philosophy set gelova za tuširanje

Korres – The Gifting Philosophy set mini gelova za tuširanje je idealan poklon za ljude koji vole putovati i vole mirisne gelove za tuširanje. U 6 različitih mirisa svatko će naći nešto za sebe. Mirisi su dosta intenzivni i osvježavajući s laganom pjenom.

Mirisi iz ovog paketa su : Guava, Santorini Vine, Coconut water, Pineapple coconut, Cucumber bamboo, Basil Lemon. Ispast će svega stotinjak kuna, a za veliki ćete morati izdvojiti nešto manje od sedamdeset kuna.

L’occitane Verveine set – Music box

Ovaj set će oduševiti svakog, osim što unutra ima 4 proizvoda kutija se okreće kao vrtuljak i kad se navije svira melodiju. Ujedno je super kao kutija s obzirom na to da kad se potroše proizvodi ostane limena kutija koja je zaista slatka i praktična.
U kutiji se nalaze 4 mini pakiranja proizvoda, gel za tuširanje, krema za tijelo, krema za ruke i sapun. Proizvodi su mirisni, citrus dominira i osvježavajući su. Mislim da je L’occitane odličan poklon i za starije, ali i za mlađe. Kozmetika je prirodna, mirisi su postojani, a krema za tijelo je njegujuća i nije masna kao i krema za ruke.
Sigma – Randezvous paleta

Na Notinu često pronalazim prekrasne palete za oči. ovu sam izabrala jer su boje tople i tonovi su kao da sam ih sama sastavljala. Ova paleta je jako pigmentirana, uz nju se dobije mali kistić i pakiranje sa šljokicama će iznenaditi svaku ženu koja ju dobije. S obzirom na to da joj je cijena zaista povoljna, pigmentacija jaka vjerujem da je odličan poklon za zaljubljenice u šminku. Sigma ima odlične kistove o kojima sam već ranije pisala ovdje.

Donosim vam svoju wishlistu s cijenama za proizvode koje vam se možda svide za vas ili za poklon, a Black Friday je idealna prilika da ih nabavite!

L’oreal Professionel je set za veoma oštećenu kosu i sama sam isprobala ove proizvode i zaista su odlični za njegu, a za ovaj set ćete morati izdvojiti manje od stotinu kuna što je zaista povoljno.

Maska za kosu iz L’oreal professionel linije je odličan poklon za prijateljicu koja pazi na njegu kose ili koja je u zadnje vrijeme nešto slično spominjala. Ova zlatna maska ju neće ostaviti ravnodušnom, a ranije sam ju recenzirala ovdje.
Milkhouse Candle Co. Victorian Christmas je odličan poklon za par i za stan. Miriše na svježe borove, miris je intenzivan, a svijeća je od soje i pčelinjeg voska. Imam ju i za sebe, kupila sam ju zbog božićnog ugođaja i zaista je odličan izbor.
Set koji bih voljela i sama isprobati je Apivita Holistic Hair Care Orange & Honey i mislim da je idealan za cure i žene koje vole prirodnu kozmetiku. Od Apivite sam isprobala kreme i svidjele su mi se i bile su zaista jako mirisne.
MAC kozmetika osim što je poznata po svojim intenzivnim pigmentacijama i kvalitetnim proizvodima must have je svake kozmetičke torbice, pa makar to bio i samo ruž. Tako je poklon ruž za osobu koja nosi ruževe baš odličan izbor, a za blagdane preporučam nijansu Ruby Woo klasik iz MAC kozmetike.

Nastavite čitati

Leave a Comment