Home black friday 2021 Summer Black Friday Wishlist

Summer Black Friday Wishlist

by Ormarija

Za ljetni crni petak s Notina izdvajam par stvari koje imam na listi želja, a koje su na ljetnom popustu dvadeset posto.

Milkhouse Candle Co. – Apple Strudel svijeća 

Uvijek na listi želja imam barem jednu svijeću, a s obzirom na to da s brendom Milkhouse Candle Co. imam dobra iskustva od ranije, imala sam miris Victorian Christmas i zaista sam se oduševila i mirisom i dugotrajnošću svijeće. Svijeća je napravljena od sojinog voska. Kako inače volim da mi gori barem neka svijeća, preko ljeta također, ova mi je došla na radar zbog svog zanimljivog naziva mirisa Apple Strudel, a tko ne voli štrudlu od jabuka. O mirisima za dom sam pisala u jednom od ranijih blog postova pa možete čitati o tome više ovdje.

Urban Decay Stoned Vibes paleta 

Obožavam Urban Decay NAKED 3 paletu i Cherry paletu, a imam i Heat paletu stoga je na ove tri logično željeti još jednu? Nije li? 😀
O tim paletama i njihovoj postojanosti trebala bih napisati poseban blog post, ovdje ću samo reći da sam nadokupila petu NAKED 3 paletu u svom životu. Uvijek sa mnom i uvijek potrošena do kraja. Stoned Vibes me zaintrigirala zbog svojih nijansi sa shimerom.

Urban Decay Vice ruž

Imala sam Urban Decay ruž nijansu Backtalk, comfort matte i zaista je ugodne teksture i dugotrajan ruž. S obzirom na to da ne isušuje usne, a doista ga pamtim kao kvalitetan ruž želim isprobati i druge nijanse.

Bourjois Little Round Pot Blush 

S ovakvim okruglim sjenilom za oči započela sam svoj put šminkanja. Sjećam se kao tinejdžerica sam kupila bijelo sjenilo sa sedefom imala sam ga apsurdno dugo i jako sam ga voljela. Jednako tako sada obožavam Bourjois okrugla rumenila koje trošiš, izliže ti se sjenilo, odlijepi se naljepnica, a njega još ima. Traje jako dugo, zapečeno je, a ja ih želim skupiti u skoro svim nijansama da uvijek imam neko drugo s obzirom na raspoloženje. Inače su doista pigmentirana i povoljna. Svaki put mi je neka druga nijansa na listi želja. Moram skupit sve!

Revlon Professional Pro You The Twister

Ovaj sprej je tzv. slani sprej za morske valove u kosi. Kako često na moru nosim “spontane valove u kosi” – čitaj : zavežem mokru kosu u punđu pa kad se osuši kako ispadne. Ovaj sprej sam stavila na listu želja kako bih si pokušala napraviti pravi morski izgled kose uz pomoć spreja. Budući da cijenim Revlon Professional proizvode odlučila sam se isprobati baš njega.

Revlon Professional Revlonissimo Color Care

Budući da sam prirodna crvenokosa, a kosa s godinama, starenjem i izlaganjem vanjskim faktorima gubi jarki bakreni pigment volim s vremena na vrijeme intenzivirati bakrene nijanse u kosi koristeći šampon koji ima prirodne pigmente od brenda Davines, ali sam ovdje našla Revlon šampon i regenerator 2 u 1. Nikad nisam imala proizvod koji je i šampon i regenerator istovremeno, a pritom će mi (nadam se) intenzivirati boju koja će od sunca, soli i vjetra sigurno biti beživotna. Veselim se isprobati i definitivno skidam s liste želja i čekam svoju pošiljku.

Nastavite čitati

Leave a Comment