Home beach waves ROWENTA WAVES ADDICT TROSTRUKI UVIJAČ ZA KOSU RECENZIJA

ROWENTA WAVES ADDICT TROSTRUKI UVIJAČ ZA KOSU RECENZIJA

by Ormarija

Rowenta trostruki uvijač za kosu daje posebne valove koji imitiraju prirodne valove u kosi nakon soli i mora. Zato je uređaj toliko poseban jer s ni s jednim drugim ne mogu dobiti takvi valovi.
SPECIFIKACIJE UREĐAJA 

Rowenta Waves Addict CF4710F0

Uređaj radi u temperaturnom rasponu od 120 °C – 210 °C. Možete namještati toplinu na 120°C, 140°C, 160°C, 180°C, 200°C i 210°C.

Obloge su keramičke i s rose gold premazom. Ima mogućnost podešavanja promjera kovrča – ima četiri razine “dubine” kovrče. Srednji dio ovog uvijača se može pomicati u 4 razine (dubine kovrče). Najplići valovi su slični onima kad ispletete pletenice pa raspletete, a osobno sam koristila četvrtu razinu, odnosno najdublji val i za svoju kosu i za prijateljičinu kosu.

Na uređaju se ne može se postaviti automatsko vrijeme kovrčanja niti rotacija. Omogućuje postavke temperature prema tipu kose. Uvijač sadrži LED zaslon i automatski se isključuje. Potrebno vrijeme zagrijavanja je 60s.

Obje kose sam uvijala na 200°C s obzirom da mi na 180°C nije dovoljno uvilo, trebalo mi je dugo vremena i nisu bile onako intenzivne kovrče/valovi kao kad sam stavila na 200°C.

Sa strane ima jedan plastični okrugli vijak kojim se podešava dubina valova i njegova prednost je što ima 4 razine. Gotovo svi uvijači koje sam gledala imaju smao 3 razine. Ovaj je nešto skuplji od ostalih s 3 razine.

CIJENA 

Rowenta Waves Addict trostruki uvijač za kosu u trenutku pisanja ovog blog posta je koštao 590,20 kn na Notino.hr što ga čini znatno skupljim od ostalih uvijača u kategoriji uvijača. Budući da imam već Rowenta Steampod s kojim sam zadovoljna odlučila sam se za Rowentu, a prvenstveno zbog 4 razine dubine koje se mogu napraviti. To je presudilo.

OSOBNI DOJMOVI 

Ispočetka sam bila skeptična prema još jednom uređaju s obzirom na to da imam Rowenta L’oreal Steampod peglu (koju sam isto recenzirala), Reminton peglu i figaro. Opremljena sam kao neki bolji frizerski salon, šalila sam se i kliknula kupi.

Jedan dan sam prije pranja kose na jednoj strani isprobala sve 4 razine i zaključila da mi četvrta (najdublja razina valova) radi najljepše beach waves. Takve sam napravila i sebi i prijateljici. Trebalo mi je duplo više vremena nego s peglom da napravim ove valove (sat i 20 min za moju gustu kosu).

Na moju dužinu kose trebala sam 3-4 puta prisloniti uređaj kako bih od početka do kraja dužine naporavila valove.

Mana mu je cijena koja je viša od drugih urežaja u kategoriji trostrukih uvijača, nema prekidač za zatvaranje pa stoji otvoren i zauzima mjesto dok mu se ne namota kabel i nema torbu za spremanje.

Osim prednosti koje sam već ranije navela svakako je i to da se niti jednom nisam opekla što mi se redovito dogodi s figarom i što je lako s njim rukovati i brzo se zagrijava.

Sve u svemu, jako je zabavno imati ovako fora frizuru. Dan nakon ovog sam išla u salon na šišanje i jedna frizerka iz salona je mislila da mi je to prirodna kosa. Izgledalo je kao da je i osjećala sam se super s tom frizurom. Svakako ću preko ljeta povremeno raditi opet ovakvu fizuru.

 

Nastavite čitati

Leave a Comment