Home elektricna cetkica Oral-B električna četkica za zube recenzija

Oral-B električna četkica za zube recenzija

by Ormarija

SPECIFIKACIJE MODELA

Model četkice je Oral-B PRO 2 2500.

Navedeni model ima sljedeće značajke:

• Vremenski brojač koji signalizira svakih 30 sekundi radi promjene kvadranta koji perete, te poseban signal nakon isteka 2 minute koje su preporučeno vrijeme pranja zubi

• Svjetlosni signal koji vas upozorava kada prejako stisnete četkicu uz zube

• Dva programa rada – normal i sensitive

• Praktični crni putni etui

•      Ima mali punjač

Smatrala sam da dodatne pogodnosti jačih modela za mene ne opravdavaju cijenu. Jači modeli nude više programa rada a koji su uglavnom bazirani na različitim brzinama oscilacije glave što me nije uvjerilo da su mi potrebni.

Mobilni uređaj i električna četkica za zube:

Također skuplji modeli nude opciju povezivanja s mobilnim aplikacijama koristeći Bluetooth tehnologiju. Takve aplikacije omogućavaju vam praćenje koliko ste dobro oprali pojedine dijelove zubala te vas tako uče pravilnom pranju. Neki modeli dolaze i s prijenosnim etuijma koji nude mogućnost punjenja četkice.

Pulsirajuća tehnologija:

Postoje i modeli koji se baziraju na pulsirajućoj tehnologiji slično kao Phillipsove Diamond Care četkice, ali mojim istraživanjem o njima nisu dokazano i bolje u uklanjanju nečistoća u ustima tako da mi se klasični oscilirajući model činio sasvim dovoljan.

Cijena:

Moguće je naravno i proći nešto jeftinije, ali sam htjela svjetlosni senzor pritiska da ne bi slučajno povrijedila desni te vremenski brojač da znam da dovoljno dugo perem (iako sam tehnički ovo zadnje navedeno mogla postići i štopericom na mobitelu, ali mi se to vjerojatno ne bi dalo uključivati stalno).

Navedeni model je na žalost trenutno nedostupan na Notino.hr, ali na Notinu su često akcije na proizvode i znaju ih vraćati u prodaju.

Platila sam ga 570 kn.

Najsličniji model ovom je Oral B Pro 2 2000 Sensi Ultra Thin koji osim što je četkica bijela, nedostaje putni etui te ima drugačiji tip glave koji ćete ionako mijenjati nakon dva-tri mjeseca (sve glave Oral B četkica pašu na sve modele) ima sve značajke jednake kao i moj model.

Osobni dojam

Nakon klasičnih četkica za zube ova Oral-B električna četkica za zube mi je otkriće! Zubi su ispolirani, ljepše očišćeni i sjajniji nakon pranja. Senzorom koji pokazuje prejak pritisak reguliram pritisak i znam je li mi pritisak prejak tako da svakako preporučam da uzmete četkicu sa senzorom. Mislim da se više nikad ne bih mogla vratiti na klasičnu četkicu za zube. Glave možete također prilagođavati i kupiti si meke za osjetljivije desni.

Nastavite čitati

Leave a Comment